Green Cross Nederland

Uw steun is zeer welkom!

Stichting Green Cross Nederland realiseert steun via o.a. fondsen en schenkingen van bedrijven die bescherming van mens en milieu hoog op hun agenda hebben staan. Green Cross Nederland is voor zijn werkzaamheden en projecten echter ook voor een groot deel afhankelijk van ondersteuning door particulieren. Indien u zich kunt vinden in onze missie en visie en projecten, dan is uw donatie van harte welkom. Uw donatie wordt door ons zeer gewaardeerd. Indien u Green Cross Nederland wenst te ondersteunen, dan kunt u bij uw overboeking aangeven of u eenmalig of maandelijks wenst te doneren.

Wij danken u graag op een passende wijze met een attentie. Bij een maandelijkse schenking voor de minimale periode van 1 jaar, krijgt u geheel kosteloos van ons het bijzondere boek Manifesto for the Earth (Engelstalig) van onze oprichter Michail Gorbatsjov toegezonden.

Bij een maandelijkse donatie van minimaal € 10,- of meer (voor de minimale periode van 1 jaar) kunt u in plaats van Manifesto for the Earth ook een keuze maken uit één van de volgende twee titels:  ”Waar een wil is is een omweg” van Bart Jan Krouwel en Marina Laméris of ”Een vorm van beschaving” van prof. dr. Klaas van Egmond. U kunt in het veld 'Opmerkingen' in het formulier hieronder uw voorkeur aangeven.

 

Op het moment is het helaas nog niet mogelijk om een maandelijkse donatie via de website te maken. U kunt wel bij uw bank een maandelijkse overschrijving maken t.n.v. Green Cross Nederland op IBAN nummer NL43 TRIO 0781 4622 07. Tevens kunt u via onderstaand formulier een eenmalige donatie doen en aangeven bij de Opmerkingen dat u graag een structurele maandelijkse donatie wilt doen. Wij nemen dan contact met u op wanneer deze functie gereed is.   

Invalid Input
Invalid Input
Het te schenken bedrag in euro's (alleen cijfers invullen a.u.b.)
Invalid Input
Uw volledige naam invullen
Graag een (geldig) email invullen
0,00 EUR